TapahtumaHyvinvointipäivä
Aika27/08/2022 – 27/08/2022
PaikkaIvalon lukio
OsoiteRantatie 10B
HintaTapahtumaan vapaa pääsy | Hyvän olon tunnit: ilmaisia | Hyvänolon hoitolat: -50 % normaalihintaisista hoidoista
Ilmoittautuminen044 3532 284 Ilmoittaudu tunneille tekstiviestillä | Varaa hoitoaika soittamalla

Hyvän olon messut

KLO 10.00 – 17.00 Lukion tiloissa

Paikalliset yrittäjät ja seurat täyttävät vanhan lukion tilat esittely- ja myyntipöytineen perinteisten messujen tapaan. Tule ihastelemaan myyjäisiin käden taitajien aarteita, rupattelemaan tuttavien kanssa, ja tutustumaan inarilaisten yrittäjien palveluihin ja tuotteisiin. 

Hyvän olon tunnit

KLO 10.00 – 19.45 Lukion sali

Koko päivän ajan Hyvän olon tunteja ILMAISEKSI. Tule kokeilemaan monipuolisia tunteja, nauttimaan liikkeen riemusta ja hengittelyn keveydestä paikallisten yrittäjien ohjaamana. Huom. tila on rajallinen, joten varmistathan paikkasi ilmoittautumalla hyvissä ajoin etukäteen viestillä numeroon 044 3532 284.

Lämpimästi tervetuloa polkaisemaan Hyvinvointipäivä käyntiin aamunavauksen merkeissä! Otamme touhukkaan päivän vastaan leppoisasti liikkuen ja lokoisasti loikkien. Kokoonnumme yhteen iloisin mielin nauttimaan liikkeen riemusta antautuen hyvän olon vietäväksi. Tunnilla pyöritellään, hyöritellään, singutellaan ja verrytellään lanteet notkeiksi valmiina Twerk-tunnille! Tunti sopii meille kaikille, tervetuloa mukaan.

kunnonhoitola.fi 

Tule laittamaan lantio liikkeelle twerkdancen parissa. Tunneilla harjoitellaan helppoja tekniikoita ja tehdään koreografiaa.

@aanaartwerk 

PhysioPilates-tunnilla yhdistyvät hengitys ja liike, keho ja mieli. Harjoittelussa pyritään palauttamaan selkärangan luonnollinen asento, vahvistetaan keskivartalon ryhtiä tukevia lihaksia, lievennetään turhia jännitystiloja koko kehosta sekä parannetaan kehonhallintaa. Tunnille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin jo harrastaneetkin, tunti sopii myös raskaanaoleville. Tervetuloa!

elina@northwellnesse.com

Helppoa ja rentoa kiinalaista terveysliikuntaa. Qigong on vanha kiinalainen terveyttä edistävä harjoitusmuoto, joka lievittää stressiä ja vahvistaa elinvoimaa. Se sopii sinulle, joka haluat pitää kehon ja mielen hyvinvoinnista huolta mukavalla ja rennolla tavalla. Liikkeet ovat helppoja ja yksinkertaisia, mutta vaikutukseltaan syviä. Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille!

www.pikkuhukanhoitola.com

Lempeästi kehoa herättelevää joogaa. Tämä tunti sisältää koko kehon lempeää herättelyä helppojen hengitysharjoitusten, kehon liikuttelun ja hitaiden venyttävien asentojen avulla. Tunti sopii kaikentasoisille harjoittajille rautakangesta kuminauhaan. Mikäli olet raskaana tai sinulla on riemullisia haasteita kehosi kanssa, kerro tästä ohjaajalle tunnin alkaessa. 

arcticskylapland.com | @ arcticskylapland

Mammajumppaa odottaville ja synnyttäneille.  Tervetuloa tutustumaan äitiysliikunnan pariin. Tunnilla käydään lyhyesti läpi raskauden aiheuttamia muutoksia kehossa ja tehdään vahvistava ja rentouttava harjoitus.

@aanaartwerk 

16.00 Tanssi lapset 6-10v.
16.30 Tanssi nuoret 11-17v.
17.00 Tanssi aikuiset 18v. +

Tanssitunnilla pääset nauttimaan liikkeen ja yhdessäolon riemusta, mitään aikaisempaa kokemusta tanssista et tarvitse. Janitan tunnit ovat rentoja, mutta energisiä. Tunnit perustuvat paljon mielikuvien käyttöön ja tanssin kokemuksellisuuteen, näillä tunneilla ei peiliä tarvita.Janita Rantanen on hankolaislähtöinen vähitellen inarilaistuva tanssija, koreografi ja tanssinopettaja, joka ohjaa ja järjestää kunnassa erilaisia työpajoja, kursseja, tapahtumia ja esityksiä tanssitaiteen ja vapaan liikkeen ympärillä.

Voit liittyä hyvinvointipäivänä Janitan postituslistalle, niin saat aina ajankohtaiset tiedot tulevista tapahtumista ja työpajoista. janita.m.rantanen@gmail.com

Tule nauttimaan liikkeen riemusta ja lämmöstä antaumuksella MOVE jumpan parissa! Jumppa sopii kaiken kuntoisille ja jokainen tekee liikkeet juuri itselleen passelina. Huhkimme oman kehon painoa apuna käyttäen iloisin ja vallan tehokkain liikkein. Tunnilla teemme napakan koko kehoa tutisuttavan harjoituksen. Luvassa puhinaa ja makiaa poltetta sekä yhdessä tekemisen ja onnistumisen riemua!

kunnonhoitola.fi 

Syvärentouttava, rauhoittava, kaikille sopiva Yin tunti jonka aikana uppoudutaan lempeän, kehoa ja mieltä avaavan liikkeen avulla pysähtymään päivän päätteeksi. Tunnin päättää äänimaljarentoutus.

ivaloyoga.com @ivaloyoga

Hyvän olon Hoitolat

alk. KLO 10.00 Lukion luokkahuoneet

Pääset kokeilemaan paikallisten manuaalisten terapeuttien palveluita -50 % tavallisesta hinnasta. Hoitoihin tulee varata aika etukäteen soittamalla numeroon 044 3532 284. Varaathan aikasi mahdollisimman pian, jotta saat varmasti toivomasi hoidon. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan sekä voimaan hyvin! 

Arctic Sky Ay | Minna Kataja

Villiyrttikäsihoitoon ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Hoitopisteen löydät tapahtuman messuilta Arctic Skyn pisteeltä. Minna antaa hoitoja 20 ensimmäiselle paikalle tulevalle ilmaiseksi. Hoidot annetaan jonotusperiaatteella. Hoito sisältää käsien kuorinnan Lapin villiyrttejä hyödyntäen ja lempeän hieronnan. 

@arcticskylapland

Aromaterapia Salvia | Oksana Nikonova

Hieronnassa käsitellään kehon pehmeitä kudoksia sively-, painelu sekä puserteluotteella. Hoidolla on elvyttävä vaikutus verenkiertoon, lymfakiertoon, hermostoon sekä hengityselimistöön, lihaksistoon ja muihin pehmytkudoksiin. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan tuoksujen sekä kosketuksen rentouttavasta kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta. 

@aromaterapiasalvia

Pohjoisen parantola | Markus Kauhanen
Ivalo Yoga & Wellness | Riina Laitinen

Hieronta joka pitää sisällään asiakkaan liikerajoitteiden ja kipukohtien testauksen erilaisin venytyksin. Tämän pohjalta toteutetaan yksilöllinen hoito urheiluhieronnan menetelmin

ivaloyoga.com @ivaloyoga

Arctic Shiatsu | Renate Winter 

Shiatsun juuret ovat perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Se on japanilainen hierontaterapia, joka on kehitetty kiinalaisesta neulahoidosta eli akupunktiosta. Shiatsu on japania ja tarkoittaa peukalolla (shi) painamista (atsu). Se on energian, kehon ja mielen tasapainottamista.

Shiatsuhoidossa pyritään poistamaan kehosta energiatukkeumia ja kuona-aineita. Hoidossa käydään läpi koko keho painelemalla kehon energiakanavia eli meridiaaneja sekä tekemällä erilaisia vetoja ja venytyksiä. Hoitoa voidaan tehostaa akupistekäsittelyllä, joko sormin manipuloiden tai moksaamalla eli lämmittämällä pujopuikolla.

Hoito rentouttaa, parantaa energiankulkua ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoidon tavoitteena on sisäisten häiriötilojen korjaaminen, terveyden parantaminen ja ylläpito sekä tiettyjen sairauksien hoitaminen. Shiatsuhoito tehdään lattialla hoitopatjan eli futonin päällä mieluiten puuvillaisen tai muun luonnonkuituisen vaatteen läpi.

arcticshiatsu@gmail.com

Marko Säämänen 

Tervetuloa rentoutumaan klassisen hieronnan parissa.

@hierojasaamanen 

JAATU | Hyvintointia rakkaudella, Janna Björkqvist

Kehoa ja mieltä syvärentouttava hoito tiibetiläisillä äänimaljoilla. Äänimaljoilla tehtävää lempeää hoitoa käytetään edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vahvistamaan immuunijärjestelmää, antaen näin keholle mahdollisuuden parantaa itse itseään.  Hoidossa soitan äänimaljoja kehollasi vaatteiden päällä sekä kehon vierellä ja energiakentässä. Maljojen äänimaailma rentouttaa sekä kuulo- että tuntoaistin avulla ja energeettisesti. Syvärentoutuminen äänimaljahoidossa voi vastata jopa parin tunnin unta.

www.jaatukauppa.fi

Pikku Hukan Hoitola | Tuulikki Hukka

Tehokas ja rentouttava täsmähoito niska-hartiaseudun ja yläselän ongelmiin perinteisin kiinalaisin menetelmin. Hoidossa käsitellään yläselän alue imukupeilla ja guasha-lastalla hoitaen sekä akupisteitä hieroen. Lievittää jännityksiä ja kireyttä, parantaa aineenvaihduntaa, virkistää verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita. Hoidon esteenä voi olla kovin ohut, tulehtunut/palanut tai muuten ongelmainen iho tai jos sinulla on jokin akuutissa vaiheessa oleva vakava sairaus.

www.pikkuhukanhoitola.com

Uppee | Niina Ronkainen

Voice Balance on hoitomuoto, jossa keho hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Hoito sisältää osia vyöhyketerapiasta. Hoidon pääpaino on äänenkäyttöön, purentaan ja hengitykseen osallistuvissa lihaksissa. Hoito-otteet ovat hierovia, painelevia ja venyttäviä. Purentalihasten käsittely toteutetaan kokonaisvaltaisesti käsittelemällä huolella tärkeimmät lihakset, myös suun sisäpuolelta.

Lisähoitona lämmin parafiinihoito syväkosteuttaa ihoa ja jättää ihoon silkkisen ja terveen hohdon.

www.uppee.fi

Uppee | Niina Ronkainen

Ki-energiahieronta on Intialainen syvärentouttava hoito, jossa käsitellään lempeästi koko keho. Hoidossa hierotaan rytmisillä sivelytekniikoin jalat, kädet, selkä, vatsan ja rinnan alue sekä lopuksi kasvot ja pää. Koko kehon energiapisteet huomioidaan. Hoito on voimaannuttava ja auttaa vapauttamaan fyysistä jännitystä ja kireyttä. Hoito tehdään tuoksuttomalla tai asiakkaan valitsemalla aromaöljyllä.

Lisähoitona Intialainen päähieronta on super rentouttava lisähoito, joka poistaa lihaskireyksiä, lievittää stressiä ja virkistää mieltä. Hoidon jälkeen olo on seesteinen ja ajatukset virtaavat kirkkaammin.

www.uppee.fi

Hyvän olon Murkinat

10.00 – 16.00

Onnistuneeseen messupäivään kuuluu olennaisesti herkullinen murkina. Aurora Villagen ammattilaiset ottavat haltuun vanhan ruokalan tilan tarjoillen tapahtuman kävijöille maittavaa lämpöistä lounasta päivän ajan. Leivonnaisia ja herkkuja voi puolestaan löytää messupöytien äärestä. 

Tervetuloa nauttimaan hyvän olon päivästä täynnä monipuolista ohjelmaa ja yhdessäoloa!

Järjestäjä

Tapahtumaa organisoi Pilvi Ingebrigtsen 044 3532 284 kunnonhoitola@gmail.com

Inarin Kunta on tukenut tapahtuman toteuttamista.

Katso myös muut ajankohtaiset kurssit ja tapahtumat