TapahtumaJumppakesä 2021
Aika10/06/2021 – 05/08/2021
PaikkaIvalon urheilukentän viheriö
Hinta12,00 € / kerta
IlmoittautuminenEi tarvitse ilmoittautua etukäteen

Tervetuloa voimaan hyvin ja liikkumaan riemulla yhdessä koko kesän ajan!

Monipuolista jumppaa, tanssia sekä joogaa viikottain vaihtuvien ohjaajien johdolla.

Tunnit järjestetään 10.6.-5.8.2021 torstaisin klo 18.00-19.15 Ivalon urheilukentän viheriöllä. Tunnin hinta 12 € maksetaan käteisellä ohjaajalle ennen tunnin alkua.

Tunneille tarvitset mukaan jumppamaton, jumppakengät/paljaat varpaat, vesipullon sekä kerrostaen joustavaa vaatetta sään mukaan. Huom. Pauliinan tunnille 1.7. tarvitset mukaan oman kahvakuulan. 

Jumppien kuvaukset

Paula Niskala – Lapin Susien pumppipirkko

”Kesäjumpat startataan napakalla ja tehokkaalla kuntopiirillä, joka sopii kaikille jumppaajille kuntotasosta riippumatta. Mukaan ei tarvitse välineitä tai erityistaitoja vaan aurinkoista kesämieltä. Kysäsehän kaveriakin mukaan! ”  

Ilmainen tunti!

Essi Feodoroff – Fysioterapeutti

”Tunnilla harjoitetaan kehoa monipuolisesti dynaamisen liikkuvuuden ja lihaskuntoharjoitteiden myötä. Harjoitteet voi soveltaa yksilöllisesti omien valmiuksien mukaan. Treenataan kunnolla mutta ei tosissaan!”

Kuva ja tuntikuvaus tulossa..

Pauliina Mäki – Fysioterapeutti

”Tässä kahvakuulatreenissä painotetaan jalkoja, pakaroita ja keskivartaloa vahvistavia liikkeitä. Treeni on suunniteltu kaiken tasoisille treenaajille – sinä päätät kuinka haastava treeni on! Ota mukaan oma kahvakuula.”

Henna Karppinen – Laplandlife

”Tehokkaassa kehonpainotreenissä opit hyödyntämään kroppaasi monipuolisesti. Tunnin sisältöön kuuluvat alkulämmittely, harjoitusosio ja loppuverryttely.”   

Pilvi Ingebrigtsen – Osteopaatti D.O. & Joogaopettaja

”MOVE- jumpassa huhkitaan riemulla oman kehon painolla juuri sinulle sopivalla tasolla. Luvassa liikkeen iloa, makoisaa poltetta sekä haastetta niin koko keholle kuin myös mielelle! Tervetuloa mukaan!”

Janita Rantanen – Tanssinopettaja & Tanssija

”Iloinen tunti sisältää monipuolista liikettä, musiikkia ja hauskaa yhdessäoloa, hikoillaan ja hassutellaan rytmien vietävänä!

Tule juuri sellaisena kuin olet, mitään aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse, tunnin jälkeen on varmasti virkistynyt ja letkeä olo.”

Riina Laitinen – Ivalo Yoga & Wellness

”Energisoiva Jooga – Voimauttavan dynaaminen joogatunti joka herättelee, virkistää ja vahvistaa kehoa ja mieltä. Tunti soveltuu kaikille aiemmasta joogataustasta riippumatta.”  

Taia Karttunen – Liikunnanopettaja

”Hiit on lyhennys englanninkielen sanoista high intensity interval training, mikä tarkoittaa korkeatehoista intervallitreeniä. Alkulämmittelyn jälkeen kovasykkeiset työjaksot ja lyhyet lepojaksot vuorottelevat treenin ajan. Työjaksot koostuvat pääosin kehonpainolla tehtävistä liikkeistä. Tervetuloa hikoilemaan!”

Lämpimästi tervetuloa liikkumaan yhdessä!