Flow jooga Ivalossa
TapahtumaHyvinvointia Toukokuussa
Aika03/05/2021 – 25/05/2021
PaikkaIvalon Ala-asteen iso sali
OsoiteKoppelontie 4
Hinta12 € / kerta tai 85 € koko kuukausi
IlmoittautuminenKertakäynti viestillä ennen tunnin alkua 044 353 2284 | kuukausimaksulla kunnonhoitola@gmail.com

Tervetuloa kokoontumaan yhteen toukokuun ajan Flow Joogan sekä MOVE jumppatuntien parissa. Opettajana Pilvi Ingebrigtsen.

Flow Jooga maanantaisin klo 18.30-20.00

MOVE jumppa tiistaisin klo 17.45-19.00

Tunnit järjestetään Ivalon ala-asteen isossa salissa.

Tunneille voit osallistua kertamaksulla 12 € tai kuukausipassilla 85 €. Ilmoittaudu kertamaksulla ennen tunnin alkua viestillä 044 353 2284. Ilmoittaudu kuukausipassilla sähköpostitse tai ilmoittautumislomakkeella 2.5. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan lempeän vahvaa, tasapainoista mieltä ja kehoa!

Flow jooga

Tule aloittamaan viikkosi soljuvan liikkeen ja leppoisan levon, virtaavan hengityksen sekä vaivattoman läsnäolon äärellä. Flow tunnit sisältävät alkumeditaation, soljuvaa asanaharjoitusta, vapaata liikettä, musiikkia sekä loppurentoutuksen.

Maanantain Flow tunnit ovat tarkoitettu kaikentasoisille joogaajille.

MOVE jumppa

Uudet MOVE jumppatunnit ovat täällä! Tervetuloa huhkimaan ja hikoilemaan menneen talven pölyt harteilta iloa pursuavalla MOVE tunnilla. Nimensä mukaisesti tällä tunnilla LIIKUMME! Singuttelemme ja pyörittelemme, kurottelemme ja venyttelemme, hypimme ja pompimme, kyykkäämme ja punnerramme. Tunnit sisältävät alku- ja loppurentoutuksen sekä kehon omalla painolla tehtäviä harjoitteita liikkuvuusharjoitteista voimaharjoitteisiin.

Tunnit soveltuvat kaikille ja harjoitukset tehdään omaa kehoa ja tarpeita kuunnellen.

OPETTAJA

Pilvi Ingebrigtsen Osteopaatti D.O. & Joogaopettaja

Jooga saapui elämääni vuonna 2009 ja tempaisi minut mukaan kiehtovalle matkalle, jota kuljen edelleen. Jooga on tuonut elämääni lempeyttä, tasapainoa sekä loputonta seikkailua oman kehomieleni uumeniin. Olen kiitollinen saadessani opettaa joogaa ja nähdä sen luoman hyvän olon vaikutuksia kotikyläni Ivalon väen keskuudessa.

Joogakoulutukseni rakentuu Embodied Flow™ ja Embodied Yin™ oppien ympärille. Joogatunneillani tahdon luoda jokaiselle turvallisen ja vapaan ympäristön jonka tunnelmassa sukeltaa läsnäolevaksi käsillä olevaan hetkeen tutkimaan itseään ja elämän ihmeellisyyden saloja.