Pilvi

Pilvi Ingebrigtsen

Osteopaatti D.O., Joogaopettaja

Olen onnellisessa asemassa saadessani työskennellä unelma-ammatissani. Työssäni saan yhdistää hyvinvoinnin, ihmiskehon kiehtovan monimuotoisuuden, käsillä tekemisen taidon sekä vilpittömän halun auttaa ihmisiä voimaan paremmin päivittäisessä elämässään.

Valmistuin hierojaksi kesällä 2012, jonka jälkeen loputon oppimisen halu ajoi minut Osteopatiakoulu Atlakseen, josta valmistuin neljän vuoden peruskoulutuksen jälkeen osteopaatiksi keväällä 2018.

Osteopatia jaksaa ilahduttaa ja innostaa minua päivästä toiseen. Hoitomuoto ohjaa katsomaan ihmistä kokonaisuutena, jonka ihanteellinen toiminta on riippuvainen kaikkien sen osien saumattomasta yhteistyöstä. Jos jokin häiritsee tätä harmonista kokonaisuutta, syntyy kipua ja sairautta.

Osteopaatin tehtävänä on tutkien ja palpoiden (käsillä tunnustellen) paikallistaa kehon fysiologisia toimintoja häiritsevät alueet. Erilaisin lempein, mutta tehokkain tekniikoin osteopaatti pystyy vapauttamaan kehon sen toimintaa rajoittavista tekijöistä ja auttamaan kehoa palauttamaan sen luonnollisten järjestelmien toiminnan. Näin ollen kehon paranemisprosessi voi alkaa.

Haluan vastaanottaa ihmisiä iästä ja vaivasta riippumatta sekä auttaa heitä parhaani mukaan matkalla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jokaiseen hoitoaikaan sisältyy kattava haastattelu ja ongelmien kartoittaminen, tutkiminen sekä yksilöllisten tarpeiden mukainen hoito. Olen erityisen kiinnostunut raskausajan sekä lasten ja vanhusten hoitamisesta.

Lämpimästi tervetuloa!

Ps. Osteopaattisten hoitojen lisäksi olen laajentanut osaamiseni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista myös hoitohuoneen ulkopuolelle ja järjestän kurssimuotoisesti joogaa ja jumppaa Ivalossa. Lue lisää täältä

Varaa aika osteopatiaan
Pilvi

Yhteystiedot

Osteopatia Pilvi Mariel

Sudentie 1, Metsätalo
99800 Ivalo
044 353 2284