Vetäjänä Pilvi Ingebrigtsen

Osteopaatti D.O., joogaopettaja, kehonpainoharjoitteluun erikoistuva

Osteopaattisten hoitojen lisäksi olen laajentanut osaamiseni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista myös hoitohuoneen ulkopuolelle. Opiskelin joogaopettajaksi erinomaisen Satu Tuomelan johdolla vuonna 2018. Joogakoulutukseni rakentuu Embodied Flow ja Embodied Yin oppien ympärille. Keväällä 2019 aloitin kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutuksen rautaisen liikunta-alan ammattilaisen Jukka Rajalan johdolla.

Lämpimästi tervetuloa kursseilleni!

Kevät 2020

Kevään kurssit

TERVEEKS-JUMPPA
YIN JOOGA
FLOW JOOGA ALKEET

Tunnit kurssimuotoisena 6.1.-21.5.2020. Yhden kurssin hinta 130€ sisältäen 14 harjoituskertaa. Osallistumalla kahdelle kurssille (esim. Flow alkeet + Yin) hinta 240€. Erissä maksaminen mahdollista. Ilmoittautuminen pilvi.ingebrigtsen@gmail.com joulukuun loppuun mennessä.


 

Terveeks-jumppa

jumppaa Ivalossa

Mitä: Tule mukaan aloittamaan viikkosi tutussa ja turvallisessa ympäristössä iloiten liikkumisen riemusta. Tunneilla liikumme, kyykimme, punnerramme ja puserramme, venymme ja vanumme juuri sinulle sopivalla tasolla. Löydämme jokaisesta liikkeestä sinulle sopivan variaation ja etenet omaan sopivaan tahtiisi.

Terveeks- jumpassa rakennamme kehonpainoharjoittelun avulla turvallisesti ja rauhallisesti perustuksia hyvinvoivalle keholle. Luontaisen liikkeen avulla luomme kehostamme vahvan ja liikkuvan, aktiivisesti toimivan kokonaisuuden. Tule löytämään paikka missä voit turvallisesti kehittää yhteyttä omaan kehoosi, löytää itsevarmuutta ja hyväksyntää niin itseäsi kuin kanssaihmisiä kohtaan.

Kenelle: Sinulle jonka arkinen toimintakyky on rajoittunutta tai heikentynyttä liikkumattomuuden, ylipainon, sairauden tai pitkittyneen kiputilan vuoksi. Sinulle joka kaipaat muutosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi liikkeen avulla sekä konkreettisia apuja siinä onnistumiseen.

Sinulle joka haluat olla hyvinvoiva päivittäisessä elämässäsi.


 

Yin jooga

Mitä: Yin-tunnit ovat hidastempoisia ja lempeitä harjoituksia joissa asanoissa pysytään pidempiä aikoja tukeutuen tyynyihin ja joogatiiliin. Pyrkimyksenä on hidastaa tahtia ja luoda tilaa levolle. Oppia kuuntelemaan, tuntemaan ja tutkimaan monimuotoista kehoamme. Pyrkiä vahvistamaan kehon itseparantavia mekanismeja sekä luoda tilaa palautumiselle. Oppia tarkastelemaan kaikkia elämän osa-alueita tyynenä, pohjaten päätöksiämme lempeään rauhallisuuteen nopean reaktiivisuuden sijaan.

Tunneilla tutustumme kiinalaisen perinteen viiden elementin teoriaan, josta Yin-harjoitukseen ammennetaan oppia. Asanoiden lisäksi käytämme apuna mm. vapaata liikettä, meditaatio- ja hengitysharjoituksia sekä musiikkia.

Kenelle: Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lempeästä kehonhuollosta, rentoutumisesta ja hidastamisesta. Sinulle, joka olet kenties väsynyt, stressaantunut tai koet elämäsi olevan yhtä kilpajuoksua jonka toivot hellittävän. Sinulle, joka kaipaat rentoutta, keveyttä sekä liikkuvuutta kehoosi. Sinulle, joka kaipaat keinoja rauhoittaa ja tarkastella ajatusten juoksua sekä vahvistaa kykyä vastaanottaa ja käsitellä ympäröiviä ärsykkeitä.

Sinulle joka haluat nähdä selvemmin kehosi ainutlaatuisuuden sekä sen ihmeellisen monimuotoisuuden.


 

Flow jooga alkeet

Mitä: Keskittymisen, hengityksen ja liikkeen avulla pyrimme saavuttamaan Flow-tilan joka on jatkuvaa virtaa hetkestä hetkeen. Soljuvaa, nautinnollista ja ehyttä liikettä, joka auttaa meitä olemaan läsnä hetkessä.

Joogaharjoituksen avulla voimme rakentaa kehostamme tasapainoisemman, liikkuvan ja lempeän vahvan kohentaen kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Flow joogatunnit sisältävät mm. liikkuvaa asanaharjoitusta, meditaatio- ja hengitysharjoituksia, musiikkia sekä vapaata liikettä. Tunneilla tutustumme joogan historiaan sekä filosofioihin eri joogasuuntauksien taustalla. Lähdemme liikkeelle rauhallisesti ja perusteellisesti, ilolla ja lempeydellä.

Kenelle: Sinulle joka haluat tutustuan joogan ihmeelliseen maailmaan ilman aiempaa kokemusta. Sinulle jonka harjoitus on ollut epäsäännöllistä ja kaipaat tukea harjoituksessasi. Sinulle joka haluat vahvistaa kehoasi, vapauttaa sen jännitteitä sekä rauhoittaa ajatusten juoksua.

Sinulle joka haluat osoittaa lempeyttä niin itseäsi kuin ympäröivää maailmaa kohtaan.


 

Kevät 2020

Kevään kurssit

TERVEEKS-JUMPPA
YIN JOOGA
FLOW JOOGA ALKEET

Tunnit kurssimuotoisena 6.1.-21.5.2020. Yhden kurssin hinta 130€ sisältäen 14 harjoituskertaa. Osallistumalla kahdelle kurssille (esim. Flow alkeet + Yin) hinta 240€. Erissä maksaminen mahdollista. Ilmoittautuminen pilvi.ingebrigtsen@gmail.com joulukuun loppuun mennessä.

Jooga ivalo