Vetäjänä Pilvi Ingebrigtsen

Osteopaatti D.O., Joogaopettaja, kehonpainoharjoitteluun erikoistuva

Osteopaattisten hoitojen lisäksi olen laajentanut osaamiseni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista myös hoitohuoneen ulkopuolelle. Opiskelin joogaopettajaksi erinomaisen Satu Tuomelan johdolla vuonna 2018. Joogakoulutukseni rakentuu Embodied Flow ja Embodied Yin oppien ympärille. Keväällä 2019 aloitin kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutuksen rautaisen liikunta-alan ammattilaisen Jukka Rajalan johdolla.

Lämpimästi tervetuloa kursseilleni!

SYKSY 2019

Syksyn kurssit

TERVEEKS-JUMPPA
YIN JOOGA
FLOW JOOGA ALKEET
FLOW JOOGA JATKO

Tunnit kurssimuotoisena 9.9.–6.12.2019. Yhden kurssin hinta 140€. Osallistumalla kahdelle kurssille (esim. Flow alkeet + Yin) hinta 250€. Erissä maksaminen mahdollista. Ilmoittautuminen pilvi.ingebrigtsen@hotmail.com elokuun loppuun mennessä.


 

Terveeks-jumppa

jumppaa Ivalossa

Mitä: Terveeks-jumpassa lähdemme turvallisesti ja rauhallisesti rakentamaan perustuksia hyvinvoivalle keholle. Kehonpainoharjoittelun avulla herättelemme kehoa, yhdistämme sen eri osia toisiinsa luoden aktiivisesti toimivan kokonaisuuden. Alamme luoda kehostamme vahvan, liikkuvan ja toimivan kokonaisuuden tarkoituksena kohentaa fyysistä ja henkistä jaksamista päivittäisessä elämässä.

Tule löytämään kehon liikuttamisen kautta löytyvä riemu, ilo ja jaksaminen. Tule löytämään paikka missä voit turvallisesti kehittää yhteyttä omaan kehoosi, löytää itsevarmuutta ja hyväksyntää niin itseäsi kuin kanssaihmisiä kohtaan.

Kenelle: Sinulle, jonka arkinen toimintakyky on rajoittunutta tai heikentynyttä liikkumattomuuden, ylipainon, sairauden tai pitkittyneen kiputilan vuoksi. Sinulle, joka kaipaat muutosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja konkreettisia apuja siinä onnistumiseen. Sinulle, joka haluat oppia osoittamaan hyväksyntää, lempeyttä ja rakkautta omaa kehoasi/itseäsi kohtaan.

Sinulle, joka haluat tuntea olevasi vahva, kyvykäs, joustava ja ennen kaikkea hyvinvoiva päivittäisessä elämässäsi.


 

Yin jooga

Mitä: Yin-tunnit ovat hidastempoisia ja lempeitä harjoituksia joissa asanoissa pysytään pidempiä aikoja tukeutuen tyynyihin ja joogatiiliin. Pyrkimyksenä on hidastaa tahtia ja luoda tilaa levolle. Oppia kuuntelemaan, tuntemaan ja tutkimaan monimuotoista kehoamme. Pyrkiä vahvistamaan kehon itseparantavia mekanismeja sekä luoda tilaa palautumiselle. Oppia tarkastelemaan kaikkia elämän osa-alueita tyynenä, pohjaten päätöksiämme lempeään rauhallisuuteen nopean reaktiivisuuden sijaan.

Tunneilla tutustumme kiinalaisen perinteen viiden elementin teoriaan, josta Yin-harjoitukseen ammennetaan oppia. Asanoiden lisäksi käytämme apuna mm. vapaata liikettä, meditaatio- ja hengitysharjoituksia sekä musiikkia.

Kenelle: Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lempeästä kehonhuollosta, rentoutumisesta ja hidastamisesta. Sinulle, joka olet kenties väsynyt, stressaantunut tai koet elämäsi olevan yhtä kilpajuoksua jonka toivot hellittävän. Sinulle, joka kaipaat rentoutta, keveyttä sekä liikkuvuutta kehoosi. Sinulle, joka kaipaat keinoja rauhoittaa ja tarkastella ajatusten juoksua sekä vahvistaa kykyä vastaanottaa ja käsitellä ympäröiviä ärsykkeitä.

Sinulle, joka haluat nähdä selvemmin kehosi ainutlaatuisuuden sekä sen ihmeellisen monimuotoisuuden.


 

Flow jooga alkeet

Mitä: Keskittymisen, hengityksen ja liikkeen avulla pyrimme saavuttamaan Flow-tilan joka on jatkuvaa virtaa hetkestä hetkeen. Soljuvaa, nautinnollista ja ehyttä liikettä, joka auttaa meitä olemaan läsnä hetkessä.

Joogaharjoituksen avulla voimme rakentaa kehostamme tasapainoisemman, liikkuvan ja lempeän vahvan kohentaen kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Flow joogatunnit sisältävät mm. liikkuvaa asanaharjoitusta, meditaatio- ja hengitysharjoituksia, musiikkia sekä vapaata liikettä. Tunneilla tutustumme joogan historiaan sekä filosofioihin eri joogasuuntauksien taustalla. Lähdemme liikkeelle rauhallisesti ja perusteellisesti, ilolla ja lempeydellä.

Kenelle: Sinulle, joka haluat tutustuan joogan ihmeelliseen maailmaan ilman aiempaa kokemusta. Sinulle, jonka harjoitus on ollut epäsäännöllistä ja kaipaat aloitusta perusteista saakka sekä hidastempoisempaa etenemistä. Sinulle, joka haluat vahvistaa kehoasi, vapauttaa sen jännitteitä ja rauhoittaa ajatusten juoksua.

Sinulle, joka haluat osoittaa lempeyttä niin itseäsi kuin ympäröivää maailmaa kohtaan.


 

Flow jooga jatko

Mitä: Samoin kuin alkeet-tunneilla, myös jatko-tunneilla tullaan perehtymään asanaharjoitukseen, joogan historiaan ja filosofioihin perusteista saakka. Etenemme kuitenkin alkeistunteja ripeämmin ja otamme vapaan liikkeen sekä asanaharjoitusten omaan tahtiin tekemisen mukaan alusta saakka.

Kenelle: Sinulle, jolla on jo aiempaa taustaa joogasta ja toivot oman ainutlaatuisen liikkeen ilmentämistä ensiaskelista saakka.

SYKSY 2019

Syksyn kurssit

TERVEEKS-JUMPPA
YIN JOOGA
FLOW JOOGA ALKEET
FLOW JOOGA JATKO

Tunnit kurssimuotoisena 9.9.–6.12.2019. Yhden kurssin hinta 140€. Osallistumalla kahdelle kurssille (esim. Flow alkeet + Yin) hinta 250€. Erissä maksaminen mahdollista. Ilmoittautuminen pilvi.ingebrigtsen@hotmail.com elokuun loppuun mennessä.

Jooga ivalo