Anni Järveläinen

Fysioterapeutti, Osteopaatti D.O.

Valmistuin joulukuussa 2012 fysioterapeutiksi Metropolia ammattikorkeakoulusta Helsingistä. Jo fysioterapiakoulutuksen aikana heräsi kiinnostus osteopatiasta hoitomuodon pehmeyden ja monipuolisuuden vuoksi. Siitä innostus ja halu oppia lisää manuaalisen terapian taitoja vei mukanaan, ja aloitin osteopatian opinnot Osteopatiakoulu Atlaksessa vuonna 2012 syksyllä, puoli vuotta ennen kuin valmistuin fysioterapeutiksi. Osteopaatiksi valmistuin keväällä 2016, neljän vuoden osteopatiakoulutuksen jälkeen.

Vastaanotolleni voi tulla lääkäriltä saadun fysioterapialähetteen kanssa tai ilman. Tervetulleita ovat kaikenikäiset ihmiset vauvasta vaariin, hoidan myös pieniä vauvoja ja lapsia!

Olen kouluttautunut myös koirahierojaksi vuoden mittaisessa koulutuksessa fysioterapiaopintojeni aikana v. 2010-2011 Tampereen hierontakoulussa. Kiinnostuin koirahieronnasta koska koirat ja koiraurheilu täyttävät oman vapaa-aikani. Vastaanotolleni ovatkin tervetulleita myös koirat! Koirahieronnasta on hyötyä erityisesti harraste- ja työkoirille, kuten metsästys-, agility- ja palveluskoirille, mutta myöskin kotikoirat nauttivat hemmotteluhetkestä!

Varaa aika Annille

Yhteystiedot

Fysion Ivalo
Anni Järveläinen

Sudentie 1, Metsätalo
99800 Ivalo
040 763 1662